Poliţiştii craioveni au donat sânge

0
89

donarePeste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj au donat, ieri, sânge, în cadrul unei activităţi organizate la Centrul Medical Judeţean Dolj. Donarea de sânge este un act de respect faţă de cei care se confruntă cu probleme de sănătate şi care au nevoie de ajutor, iar un astfel de gest este cu atât mai necesar cu cât Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova se confruntă cu un deficit al stocului ceea ce poate duce, din păcate, la situaţii tragice.

Poliţiştii au încercat, în acest fel, să arate că şi ei pot salva vieţi. În doar câteva ore, peste 50 de poliţişti, femei şi bărbaţi, au participat la această activitate, între ei aflându-se şi şeful Poliţiei Municipiului Craiova, comisar-şef Marius Tiţoiu, care a declarat că poliţiştii craioveni sunt alături de semenii lor aflaţi în suferinţă şi consideră donarea de sânge un gest absolut firesc.

Curajoase au fost şi poliţistele din cadrul Serviciilor de Resurse Umane, Investigarea Fraudelor şi Compartimentul Control Intern, acestea fiind felicitate de conducerea Inspectoratului. Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul şefului Centrului Medical Judeţean, comisar-şef dr. Popescu Sever, şi al angajaţilor Centrului.