Senatorul Claudiu Manda, despre mitingul de vineri : „La Craiova vor fi, doar din Dolj, 40.000 de oameni”

0
509
Senatorul Claudiu Manda a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că social-democraţii vor organiza vineri, 12 aprilie, ora 16.00, la Craiova un mare miting, unde, cu  toţii vor veni îmbrăcaţi în alb.
Preşedintele PSD Dolj a comentat şi pe marginea mitingului organizat sâmbătă, de către liberali, subliniind faptul că de data aceasta numărul de participanţi va fi mult mai mare. “Am văzut la mitingul celor de la PNL când spunea că vor câştiga şi în Oltenia. O să vadă şi doljenii şi craiovenii şi, sper toată ţara, că în comparaţie cu 2500 de participanţi la mitingul PNL, din toată Oltenia, la noi, la Craiova vor fi, doar din Dolj, 40.000 de mii de oameni. Am luat autorizaţiile necesare, este spaţiul pentru câte persoane vor veni. Avem confirmări de la colegii din teritoriu, de aceea spun că ne aşteptăm la 40.000 de oameni: membrii noştri, simpatizanţi, militanţi, şi sigur că şi alţi oameni care doresc să participe la acest miting sunt bine veniţi”, a precizat Claudiu Manda, liderul social-democraţilor doljeni.
„În Guvern, s-a dat o Hotărâre de expropiere pentru tronsonul 2”
Vicepreşedintele Senatului a mai spus că PSD nu face miting ca răspuns la al celor de la PNL. „Noi, în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu cei de la PNL. Oamenii ştiu ce au făcut sau mai degrabă ce nu au făcut cât timp au avut ocazia să guverneze.Un singur exemplu pot să vă dau: din judeţul Dolj au fost patru miniştri ai Transporturilor şi spun acum că nu s-a făcut nimic cu drumul expres Craiova – Piteşti, în condiţiile în care, acum, la insistenţele noastre a început procedura.  Astăzi, în Guvern, s-a dat o Hotărâre de expropiere pentru tronsonul 2 şi ne aşteptăm ca într-o lună, două să înceapă lucrările Intenţionam să facem un miting de precampanie, pentru ca în perioada de campanie să ne desfăşurăm activitatea de informare a cetăţenilor”, a precizat  senatorul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj.