Familie rănită în accident la Pieleşti

0
128


Un bărbat de 30 de ani din Craiova, împreună cu soţia sa, de 29 de ani, şi cu fiul de numai 6 ani, au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, ieri, în jurul prânzului, după ce bărbatul a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a răsturnat în şanţ, la Pieleşti.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Dolj, ieri, în jurul orei 11.30, Alin Vârtosu, de 30 de ani, din Craiova, în timp ce circula pe DN 65, dinspre Craiova către Balş, la ieşirea din localitatea Pieleşti, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere, carosabilul fiind ud din cauza ploii, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de colectare a apelor pluviale.

La locul accidentului au ajuns ambulanţe şi poliţişti ai Serviciului Rutier Dolj pentru cercetări. Conducătorul auto a fost rănit grav, iar soţia sa, Mihaela, de 29 de ani, şi fiul său, Ştefan, de 6 ani, au scăpat cu leziuni uşoare, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.  „În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii Serviciului Rutier Dolj pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.