Întrerupere temporară a împrumutului de carte la domiciliu

0
1903

Vineri, 12 februarie 2021, Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” întrerupe temporar serviciul de împrumut de carte la domiciliu. Corpul de clădire ce deserveşte secţiile de Împrumut Carte Adulţi, Copii şi Tineret intră într-un amplu proces de reabilitare, care se va desfăşura pe parcursul următorilor doi ani.

Tot vineri, 12 februarie 2021, va fi iniţiat procesul de organizare în cutii a tuturor cărţilor deţinute la nivelul secţiilor de împrumut, în vederea mutării acestora într-o altă locaţie. Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare, activitatea de împrumut de carte la domiciliu se va desfăşura în imobilul situat în Craiova, pe strada Unirii, vis-a-vis de Biserica „Mântuleasa”.

Ne dorim ca transportarea cărţilor spre noul sediu să se desfăşoare într-un ritm susţinut şi într-o perioadă cât mai scurtă. Intenţionăm să reluăm activitatea de împrumut de carte la domiciliu la începutul lunii aprilie 2021. Mai multe detalii cu privire la reluarea propriu-zisă a activităţii vor fi oferite în perioada următoare.

Pentru a limita disconfortul cauzat utilizatorilor bibliotecii, fiecare dintre cititorii care împrumută cărţi până vineri, 12 februarie 2021, în intervalul orar 10:00-18:00, beneficiază de două facilităţi importante:

  • Posibilitatea împrumutării unui număr nelimitat de cărţi;
  • Posibilitatea returnării acestora în aprilie 2021.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Biroul de Presă al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”