A luat foc poligonul de tragere al poliţiştilor

0
340

Poligonul de tragere, aflat în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost cuprins, în noaptea de 10/11 februarie, de flăcări.  Până la sosirea echipelor de pompieri, poliţiştii care erau la serviciu au acţionat cu extinctoare și au reușit să izoleze incendiul, care a fost stins ulterior de pompieri.

Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă si spumă pentru stingerea flăcărilor. Din primele date, de vină ar fi fost un scurtcircuit electric.

”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum în interiorul locației, în special la tavanul acesteia pe o suprafață de aproximativ 250 mP, cu posibilități de propagare la întreaga suprafață interioară. În urma acestuia a ars izolația interioară a tavanului pe aproximativ 250 mP. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric neizolat corespunzător”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

”Nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul cauzat urmează să  fie stabilit ulterior. În cauză, sunt efectuate în continuare verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit incendiul”, a comunicat și purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.