A murit la coadă la Taxe şi Impozite

0
120

Un craiovean de 64 de ani a decedat, ieri, la sediul Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova, din Piaţa Centrală din municipiu. Bărbatului i-a venit rău, iar medicii de pe ambulanţa chemată la faţa locului l-au resuscitat mai bine de jumătate de oră, însă fără nici un folos.

Aglomeraţia de la sediul Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova s-a mutat, ieri, din interiorul instituţiei, afară. Asta din cauza unei tragedii petrecute în jurul prânzului. Un craiovean în vârstă de 64 de ani, Sergiu Fizădeanu, a mers şi el să-şi plătească dările. Încă de când urca scările către ghişee bărbatul s-a văitat că nu se simte bine, a fost ajutat de alte persoane, însă odată ajuns la rând, omului i-a venit rău şi a căzut. A fost solicitată o ambulanţă la faţa locului şi toate persoanele aflate în interior au fost evacuate. Medicii au demarat imediat manevrele de resuscitare, însă după mai bine de jumătate de oră de încercări, au renunţat, declarând decesul bărbatului. Au sosit şi poliţişti ai Secţiei 4 Craiova împreună cu un criminalist, pentru cercetări, iar după ce au luat legătura cu familia bărbatului şi cu medicul de familie al acestuia, s-a stabilit că suferea de o boală gravă la plămâni şi este posibil ca efortul făcut să-i fi fost fatal.

„Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.