Papură şi Bălaşa, despre meciul Craiovei cu Sepsi: “E dificil”

0
430

Înainte de primul meci din 2021, cel cu Sepsi, programat mâine, de la ora 19.45, pe “Ion Oblemenco”, antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a avut discursul obişnuit înaintea fiecărei partide, că va fi una dificilă, contra unei echipe bune, etc.

„Ne aşteaptă un meci dificil, Sepsi este organizată, puternică, foarte tenace, se bate pentru play-off, sper să găsim soluţiile pentru a câştiga acest meci. Vom face tot ce depinde de noi pentru a lua cele trei puncte. Mă tem de orice meci, trebuie tratat orice joc cu mare seriozitate. Am încercat să gestionăm aceste trei săptămâni şi sperăm să începem bine. Sunt multe etape, vom vedea în playoff cine are şanse la titlu. Nu cred că vor fi probleme în ceea ce priveşte gazonul, avem teren încălzit. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, să vedem dacă se vor materializa. Tot timpul sunt şi jucători care vor să plece”.

Papură nu a comentat nici cazul stagiului FCSB în Turcia: „Cei care se ocupă de această pandemie pot răspunde”.

Fundaşul central  Mihai Bălaşa a prefaţat şi el meciul cu Sepsi: „Ne aşteaptă un meci dificil, Sepsi e o echipă foarte bine organizată, agresivă, cu un antrenor foarte bun, care ştie să-şi motiveze jucătorii. Nu am pierdut mult din pregătirea fizică, dar o vacanţă mai lungă era mai bună, pentru psihic. Am pierdut puncte inadmisibil pe teren propriu, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi acasă dacă vrem titlul. Presiune este la fiecare meci, când ai pretenţii ai şi presiune. Nu avem de ce să ne temem de alţii, fiindcă problema e la noi”.