Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, vizită de rămas-bun la MAE

2
429

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, luni, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman, în vizită de rămas-bun.

„Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit luni, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman, în vizită de rămas-bun. Ministrul Bogdan Aurescu a transmis aprecierea părții române pentru activitatea ambasadorului Zuckerman, pe parcursul mandatului acestuia la București, pentru implicarea dinamică în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic bilateral”, transmite MAE.

Potrivit sursei citate, ministrul român de Externe a trecut în revistă realizările înregistrate pe parcursul anului 2020 în cooperarea dintre România și SUA.

2 COMENTARII

  1. Sunt cotropit de emotie! Dar care sunt ,,realizarile”in cooperarea Romania -SUA din 2020? Cooperarea militara, adica sa cumparam pe bani grei armamentul de mana a doua de la americani? Imprumutul pentru Cernavoda, ca sa privatizam 100% sursele de energie si sa ramanem datori inca zeci de ani? Sa privatizam toata economia strategica a Romanieiriar in momentul cand ,,privatizarea nu mai da randament” sa ramana numai ruinele unei economii ineficiente? Traficul uman, de catre cine si catre ce ,,beneficiari”?
    Tarile sarace care au cooperat cu SUA nu au iesit nicodata din saracie! Sau poate …s-au propasit si eu nu stiu!
    Oricum, Adrian Zuckerman a fost printre cei mai iritabili ambasadori ai SUA din ultimii 30 de ani!
    Drum bun , cale batuta, Aditza,uita Romania si plangi pe umarul stapanului tau, Trump!
    ..

Comments are closed.