Cornel Papură, suspendat 2 etape

0
981

Antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu, la meciul din Gruia, CFR Cluj – Universitatea Craiova, ultimul din 2020.

Cornel Papură a primit  un cartonaş galben în prima repriză, după ce a acuzat simulările lui Debeljuh şi Costache, şi al doilea avertisment în ultimul minut, fiind eliminat, deoarece a protestat pentru că nu a fost validat golul marcat de Ovidiu Bic, arbitrii considerând atunci că mingea trimisă în transversală nu a depăşit apoi linia porţii. Cornel Papură este la prima eliminare din cariera de antrenor şi nu va sta pe bancă la meciurile Universităţii Craiova cu Sepsi, de pe teren propriu, şi cu Astra Giurgiu, din deplasare.

“FC CFR 1907 Cluj vs. U Craiova 1948 CS – Eliminare – În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Corneliu Papură (U Craiova 1948 CS) cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 320 le” se precizează în comunicatul LPF.

În schimb, cazul antrenorului de la Sepsi, Leo Grozavu, eliminat la meciul FCSB – Sepsi, a fost amânat de Comisia de Disciplină. “FC FCSB vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminare (Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK) – Termen 13.01.2021, ora 12.30” anunţă LPF.