Învaţă o limbă străină de la un vorbitor nativ!

0
74

Cea de-a doua ediţie a proiectului TRY (Teaching Romanian Youth) va începe pe 13 ianuarie a.c. Proiectul TRY oferă studenţilor craioveni şi persoanelor cu vârsta de până la 30 ani şansa de a participa la cursuri de limbi străine: engleză, germană şi spaniolă, susţinute de stagiari internaţionali, vorbitori nativi sau specializaţi în predarea limbii străine respective.

Scopul proiectului TRY, organizat de AIESEC în parteneriat cu şcoala de limbi străine DAGMAR, este acela de dezvoltare a competenţelor lingvistice ale studenţilor prin intermediul educaţiei non-formale şi creşterea nivelului lor de înţelegere a unei limbi de circulaţie internaţională. Astfel, aceştia îşi vor putea îmbunătăţi cunoştinţele de limbi străine alături de patru internaţionali din Spania, Australia, Macedonia şi Kazakstan. Aflat la cea de-a doua ediţie, proiectul se va desfăşura pe o perioadă de două luni, în intervalul 13 ianuarie – 14 martie. În cadrul acestei ediţii, studenţii vor participa la 16 cursuri de limbă străină predate de internaţionali.

Înscrierile la proiectul TRY se fac până la 12 ianuarie, completând formularul online ce poate fi găsit pe site-ul proiectului http://www.aiesec-craiova.org/teaching-romanian-youth.