Meciurile echipelor de sală ale Craiovei

0
370

Trei dintre echipele de sală ale Băniei au meciuri în acest week-end, însă numai voleibaliştii de la SCMU Craiova joacă în Sala Polivalentă, sâmbătă, de la ora 17.30, contra formaţiei Unirea Dej, în etapa a 10-a a Diviziei A1. Craiovenii sunt pe locul 4 în clasament, cu 20 de puncte.

“Venim după o victorie la Rapid care ne-a dat un plus la moral. Ne-am făcut treaba foarte bine până acum, pot spune că suntem în obiectiv. Tratăm acest meci cu toată seriozitatea, ne facem planul tactic potrivit şi sperăm într-o victorie de trei puncte. Ne-am propus maximum de puncte din ultimele două runde. Echipa este într-o stare bună, băieţii au poftă şi de joc şi de antrenament. Aşteptăm acest meci ca să ne putem exprima aşa cum ne-am antrenat. La ora actuală avem şase victorii şi trei înfrângeri. Pentru valoarea echipei şi bugetul pe care-l avem, suntem în grafic. Ne-am propus ca acest campionat să-l încheiem în primele patru locuri, iar apoi să ne luptăm pentru medalie“ a declarat antrenorul Craiovei, Dan Pascu.

Voleibalistele Craiovei joacă tot sâmbătă, de la ora 18, în deplasare, cu Alba Blaj, în faţa căreia nu au nicio şansă să ia vreun set. Craiovencele sunt pe locul 10, cu 6 puncte, în timp ce gazdele sunt pe primul loc, cu maximum de puncte după 9 etape.

„Ne aflăm în faţa celui mai greu meci din acest sezon, Alba Blaj este o echipă neînvinsă în campionat. Cu echipele mari nu avem presiune, nu putem să ne comparăm cu ele din niciun punct de vedere. Acolo mergem să jucăm pentru noi, să ne dezvoltăm, să învăţăm ceva. Acolo putem pregăti mult mai bine meciul cu Turda, din ultima etapă a turului. Contează în acest meci şi dacă jucăm de la egal la egal, chiar dacă pierdem seturile“, a declarat antrenorul Craiovei, Lucian Zlotea.

Baschetbaliştii Craiovei au meci în deplasare cu Steaua, sâmbătă, de la ora 19. Craiova se află pe locul 4, cu 17 puncte, iar Steaua Bucureşti este pe poziţia a 11-a, cu 14 puncte.

„E un meci extrem de dificil, mai ales că îl disputăm în deplasare. Este o lună încărcată pentru noi, cu trei jocuri consecutive pe teren străin. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta, vom încerca să jucăm la un nivel din ce în ce mai bun cu cât trec minutele.  Suntem echipa mai bună, dar nu contează acest lucru dacă nu vom şi demonstra pe teren. Jucăm mai bine decât la începutul sezonului, pentru că am petrecut mai mult timp împreună, iar jucătorii s-au cunoscut mult mai bine. Echipa este bine, chiar şi Qualls se prezintă foarte bine la antrenamente, chiar dacă trece prin clipe grele, după decesul mamei sale. Este prea devreme să pot face un bilanţ, ne continuăm munca, sperăm să menţinem seria victoriilor, iar la final să ne bucurăm de ceea ce am realizat“, a declarat antrenorul Craiovei, Michalis Kakiouzis.