Şapte tineri reţinuţi pentru mai multe furturi

1
90

Şapte tineri, intre care se află şi minori, au ajuns după gratii, fiind suspectaţi de comiterea a 10 furturi. Aceştia urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Joi dimineaţa, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, în oraşul Segarcea şi în comuna Valea Stanciului poliţiştii doljeni au efectuat 6 percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea de furturi din locuinţe. În urma descinderilor, Cristi B., şi Virgil M., ambii de 17 ani, Cătălin Manea, de 19 ani, Cătălin Picu, de 18 ani, Cristian Ş., de 16 ani, Gabriel Săndulache, de 21 de ani, toţi din Valea Stanciului şi Gabriel D., de 16 ani, din oraşul Segarcea, au fost ridicaţi şi duşi la sediul Poliţiei pentru audieri. “Din cercetările efectuate, s-a reţinut în sarcina suspecţilor comiterea a 10 furturi din gospodării, 9 fapte fiind comise în Valea Stanciului şi una în oraş Segarcea. Prejudiciul total cauzat de aceştia este estimat la aproximativ 30.000 lei, bunurile pe care le vizau în timpul comiterii faptelor fiind cazane din cupru şi piese componente ale acestora, aparatură electronică şi electrocasnică, bunuri de uz gospodăresc, produse alimentare şi chiar cereale”, a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. În plus, poliţiştii au mai stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 decembrie a.c., Cătălin Picu şi Cristian Ş., au pătruns fără drept în curtea unei femei din Valea Stanciului, pentru a sustrage bunuri, iar ca să nu fie prinşi, au maltratat şi schingiuit un câine, iar pe un altul l-au omorât. Cei şapte tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arest, în sarcina lor fiind reţinute infracţiunile de violare de domiciliu în formă continuată, furt calificat în formă continuată, maltratarea şi schingiuirea animalelor şi omorârea cu intenţie a unui animal.

 

1 COMENTARIU

  1. ce se intampla in loc. Valea Stanciului este de neimaginat pt o societate civila, este ca in vestul salbatic, cativa indivizi, cunoscuti si de localnici si de politistii locali, terorizeaza o comuna intreaga cu furturile lor. Din pacate sunt pe mana cu politia si nu se ia nici o masura, iar localnici de frica ca intra noaptea peste ei tac din gura. Intra peste tine in casa si-ti fura tot, este jale ce se intampla la Valea Stanciului, autoritatile locale se complac si nimeni nu ia nici o masura

Comments are closed.