Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2019

0
230

Ai între 16 și 30 de ani și coordonezi un proiect de dimensiune europeană? Cu Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni ai șansa de a câștiga o excursie la Aachen și multe alte premii.

Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni, organizat de către Parlamentul European și Fundația Internațională pentru Premiul Internațional Charlemagne din Aachen, este acordat în fiecare an proiectelor europene realizate de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani. Proiectele câștigătoare reprezintă modele pentru tinerii care trăiesc în Europa și oferă exemple concrete de cetățeni europeni care trăiesc împreună ca o singură comunitate.

Cei trei câștigători vor fi selectați din 28 de proiecte desemnate de către juriile naționale din toate statele membre UE. Reprezentații proiectelor vor fi invitați la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc în mai 2019 la Aachen.

Pentru mai multe detalii legate de regulamentul concursului și condițiile de înscriere, consultă site-ul Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni.