Tenis de masă – CSM Craiova (f) a promovat în Divizia A

0
511
În perioada 7-9 septembrie, în incinta Complexului Oplimic Sportiv Român, din localitatea Izvorani, a avut loc returul Campionatului Național pe Echipe, feminin – diviziile A și B, la tenis de masă. Competiția s-a desfășurat în condiții maxime de siguranță, intrarea în complex fiind efectuată numai pe baza testului Covid 19 – negativ.
Echipa CSM Craiova, în componenţa: Andreea Bucur, Verginica Miroiu, Diana Radu şi Roxana Nedelcu, care promovase în Divizia B în toamna trecută, şi care terminase turul campionatului pe locul 3, a reuşit să câştige returul, obținând în final locul 2 și accederea în Divizia A. Aşadar două promovări consecutive pentru merituoasele sportive pregătite de profesorul Cătălin Georgescu.
“A fost un concurs greu, mai ales că în tur am obținut a treia poziție a clasamentului. Cele două meciuri care ne-au adus pe locul 2 al  clasamentului final au fost foarte echilibrate – scor 3-2 cu CSM Bistrița II și tot 3-2 cu CSM Mediaș. Sunt foarte bucuros că am reușit această promovare, atingând-ne astfel obiectivul propus” a declarat profesorul Cătălin Georgescu, antrenorul echipei din Bănie.