Ucis de viteză

0
153

Tragedie în comuna doljeană Poiana Mare. Un tânăr de 22 de ani, din localitate, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie petrecut în cursul zilei de duminică. Poliţiştii au stabilit că tânărul şofer circula cu viteză excesivă şi s-a ciocnit violent de un alt autoturism.  

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că duminică, în jurul orei 12.00, Cătălin Lungu, de 22 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism Toyota, înmatriculat în Anglia, pe DN 55 A, prin localitate, din direcţia Calafat către Bechet, pe fondul vitezei excesive cu care se deplasa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu un autoturism BMW, înmatriculat în Dolj, condus de Florin Sandu, de 28 de ani, tot din Poiana Mare.

În urma impactului deosebit de violent Toyota a fost aruncată în afara carosabilului, ambele autoturisme au fost grav avariate, iar cei doi conducători auto au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Calafat. Din păcate, în urma leziunilor grave suferite, după aproximativ o oră, Cătălin Lungu a decedat pe patul de spital.

„În urma accidentului, ambii conducători auto au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal Calafat, unde tânărul de 22 de ani a decedat după aproximativ o oră, din cauza rănilor suferite. Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.