S-a înecat încercând să traverseze Jiul

0
228

Un tânăr de 17 ani, din comuna Bucovăţ, s-a înecat ieri, în râul Jiu, în zona podului din comuna Bucovăţ. Scafandrii ISU Dolj şi elicopterul SMURD l-au căutat pe tânăr ore bune, fără  să reuşească să-i găsească trupul.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului Dolj au fost alertaţi, ieri, în jurul prânzului, fiind solicitaţi în zona podului de peste Jiu din comuna Bucovăţ, unde un tânăr dispăruse în apele râului Jiu. La faţa locului au ajuns scafandri din cadrul ISU Dolj, elicopterul SMURD care a survolat zona, dar şi poliţişti, cu toţii încercând să dea de urma trupului adolescentului.

Din primele verificări s-a stabilit că tânărul, Adrian Mădălin Popa, de 17 ani, din satul Palilula, comuna Bucovăţ, era la scăldat cu mai mulţi prieteni şi a încercat să traverseze râul Jiu înot. Pe la jumătatea distanţei dintre cele două maluri, a dispărut, astfel că prietenii săi au sunat pe 112. Până la închiderea ediţiei, căutările scafandrilor au rămas fără rezultat.