Week-end prolific pentru speranţele Universităţii Craiova

0
459

Dacă prima echipă a Universităţii Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB, pentru speranţele clubului din Bănie a fost un week-end prolific. Astfel, echipa secundă a Ştiinţei s-a impus, pe stadionul „Extensiv”, în etapa a 7-a din play-out-ul seriei C6, scor 5-0, în fața Minerului Costești. Au marcat: Mitran (2), Danciu (2) și Ciolacu. Cornel Papură a început cu: Rusu – Mocanu, Mitran, Nețoiu, Olteanu – Sala, Danciu, Domnu – Neață, Trică-Balaci, Ciolacu. Rezerve: Cristescu, Iepure, Niţuică, Lucaci, Pârvu, Istratie. În etapa următoare, satelitul Universităţii Craiova, care se află pe locul 4 din 6 echipe în play-out, va evolua pe terenul formației Flacăra Horezu, sâmbătă, de la ora 18.

În prima manșă a semifinalei Ligii Elitelor U17, în cadrul complexului “Aripile”, Universitatea Craiova a învins Farul Constanța cu 3-2, golurile marcate pentru gazde de Tamaș, Cîrpici și Șandru. Calificarea se va juca la Ovidiu, duminică, de la ora 14. Antrenorul Ștefan Florescu a folosit formula: Vlăsceanu – Dragu, A. Dumitru, Brășfăleanu, Benga – Lăpădătescu, Olaru, Cîrpici – Tamaș, Șandru, David Barbu. Au mai intrat: Tîrșogoiu, Raicovici, Enache, Călin.

Echipa under 16 a Științei a remizat, în deplasare, în manșa tur a semifinalei Ligii Elitelor U16, scor 0-0, în compania formației FC Brașov. Returul va avea loc în Bănie, sâmbătă, de la ora 12, la complexul “Aripile”, de la Aeroport. Bogdan Budescu a folosit următoarea formulă: Găgeatu – Tudorescu, Balaci, Crăciun, Ene – Mierlescu, Lupulescu, Tomșa – Dan, Mihalea, Chiriță. Au mai intrat: Roman, Badea și Calotă.

Juniorii U15 ai Științei şi-au adjudecat ambele meciuri din cadrul turneului semifinal al Ligii Elitelor. În primul meci, “leuţii” s-au impus cu 3-1, în fața formației gazrdă, Atletico Arad, goluri: Luță, Ilie și Stana. Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea a folosit următoarea formulă: Vancea – Pancu, Bușe, Vozaru, Niculae – Popescu, Stana, Bușa – Ilie, Luță, Găină. Au mai intrat: Mitriță, Băloi, Cîrstea. În al doilea joc, Ştiinţa U15 a trecut cu 5-2 de Gloria Tăuţii Măgheăruş, iar azi se duelează cu Poli Timişoara.