Conferința Afaceri.ro – Perspectiva economică în țările Balcanice: Muntenegru, Albania si Macedonia de Nord

0
290
Cu sprijinul ambasadelor României, ale partenerilor Arhipelago și a rețelei Enterprise Europe Network, Afaceri.ro organizează evenimentul online ”Perspectiva economică în țările Balcanice: Muntenegru, Albania și Macedonia de Nord”, care va avea loc în data de 11 mai, ora 12:00, pe Zoom. Evenimentul este dedicat antreprenorilor, managerilor, specialiștilor în marketing internațional dar și persoanelor interesate de cultura balcanică.
Partenerii conferinței sunt: Biroul de Promovare Comercial-Economică Tirana, Afaceri.ro, Arhipelago, Enterprise Europe Network, Tehnopolis, Camera de Comerț și Industrie Suceava, ICT Cortex, Dhoma Ekonomike E Gruas și Regional Development Agency.

Principalele obiective ale conferinței sunt:

  •     De a prezenta oportunitățile de afaceri existente în Muntenegru, Albania și Macedonia de Nord;
  •     De a discuta despre economie și parteneriate;
  •     De a explica beneficiile cooperării dintre România și Balcanii de Vest;

La eveniment vor participa următorii speakeri:

  •     Patricia Raduț, Minister Counselor Economic and Trade Section, Ambasada României in Albania
  •     Feride Mandić, the Chief Project Officer of ICT Cortex de la Montenegro
  •     Alida Kondi, Mentor for Municipalities on project calls, Albania
  •     Ilir Rembeci, Executive Director Tirana RDA, Albania

Moderator:

Tudor Jijie, Lector principal la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea A.I.Cuza

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor din domeniul afacerilor care doresc să se informeze direct despre oportunitățile de business în Balcanii de Vest, care reprezintă piața cea mai apropiată de România.

Reamintim că Afaceri.ro organizează Misiunea economică din Balcanii de Vest, care se va desfășura în perioada 24 – 31 mai 2022 și presupune vizitarea celor 3 țări din regiunea Balcanică (Muntenegru, Albania și Macedonia), șederea în cel puțin 6 orașe, întâlniri de afaceri și activități de networking.

Mai multe detalii despre conferință pot fi găsite la acest link: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-conference-economic-perspective-in-the-balkans-montenegro-albania-and-north-macedonia/ 

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire în afaceri, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Franța, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Israel, Rusia, Australia, Uzbekistan, Singapore, Malaezia, Macedonia de Nord, Oman și Noua Zeelandă.