Bijuterii în valoare de 2 milioanede euro, în turneu exclusivist

0
1643

Cel mai mare diamant, ce a ieșit vreodată la vânzare în România, va fi prezent la Craiova, în zilele de 11 și 12 martie. Briliantul de circa 8,59 carate este estimat între 45.000 și 65.000 de euro și va fi prezentat privat, într-un turneu exclusivist prin cele mai importante orașe ale țării. După o prezență de succes în capitala Moldovei, la Iași, și pe litoralul românesc, la Constanța, prețioasa bijuterie va fi prezentată și în orașul de reședință al județului Dolj, Craiova.

Superbul diamant, alături de alte aproximativ 50 de bijuterii de colecție, vor fi dezvelite mâine, ora 15:00, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Ramada Plaza din Craiova. Prețioasele bijuterii vor fi expuse presei sub o pază strictă, având în vedere valoarea lor. Între bijuteriile de colecție, cea mai valoroasă piesă, estimată de specialiști între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres, compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate. 

Proba, joi, pe bază de programare

Tot celebrul designer Pheres semnează și un elegant colier din aur alb, pavat cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, ce a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora, estimat pentru piața românească, în cadrul licitației, la o valoare conservatoare de 9.000-14.000 de euro.

Casa Artmark oferă și posibilitatea probării acestora, în baza unei rezervări prealabile, joi, 12 martie 2020, la Craiova. Raportat la valoarea elitistă a acestor bijuterii importante casa de licitație a anunțat că oferă posibilitatea doamnelor ce vor participa a licitație să achiziționeze aceste comori și cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.