„LUNGS”, spectacol al Teatrului ACT din București prezentat la Craiova

0
446

Deschisă pe 25 ianuarie cu „O intervenție”, de Mike Bartlett, în regia lui Radu Iacoban, stagiunea „Colibri. ACTul 2” continuă cu alt spectacol marca Teatrul ACT București prezentat la Teatrul pentru Copii și Tineret „Craiova”.

Este vorba despre „LUNGS”, de Duncan Macmillan, regia Nicolae Constantin Tănase, scenografia Adeline Andreea Bădescu, cu Denisa Nicolae și Liviu Romanescu, programat pe 22 februarie, la ora 19.00. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

Textul „LUNGS” a fost desemnat în anul 2012 „Cel mai bun text contemporan”, Premiile Off West-End și nominalizat la categoria „Cel mai bun text de teatru”, Theatre Awards UK (2012). «Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tânăr își dorește un copil. „LUNGS” este o poveste de dragoste, ușor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată și actuală. Vorbește despre o generație pentru care lipsa siguranței este un mod de a exista». (www.teatrulact.ro)

Biletele, la prețul de 20 lei, se pot procura de la Agenția Teatrului „Colibri”, deschisă de luni până sâmbătă, între orele 10.00-13.00 și 16.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00.