Cu cine va lua cina actrița Tamara Popescu?

0
675
Tamara Popescu

Teatrul Național din Craiova și Ramada Plaza pun față în față un actor și un spectator, la cină! Ideea a fost lansată la începutul acestui an, norocosul câștigător urmând a fi ales prin tragere la sorți, pe baza biletelor de intrare la spectacolele instituției, completate cu numele și numărul de telefon și introduse în urna amplasată în foaierul teatrului.

După Iulia Colan și Claudiu Mihail, alt cunoscut și îndrăgit actor se pregătește să povestească față în față cu un spectator: Tamara Popescu, pe care o puteți (re)vedea chiar luna aceasta, pe 25 februarie, în „Gaițele” de Al. Kirițescu, în regia lui Alexandru Boureanu. La extragerea care va avea loc pe data de 19 februarie pot participa persoanele care și-au achiziționat abonamente/bilete la unul dintre spectacolele Teatrului Național Craiova, de la Agenția teatrală sau online. Cina cu Tamara Popescu este programată pentru data de 26 februarie, la restaurantul Ellipse – Ramada Plaza.

Proiectul „Față în față” a adus-o mai întâi la cină cu actrița Iulia Colan pe Iulia Niță, elevă la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova, care a participat la tombolă cu un bilet la spectacolul „Dacă am gândi cu voce tare”. Seara de povești despre teatru și nu numai a fost pe 29 ianuarie. Pe 5 februarie a avut loc o altă tragere la sorți pentru a afla cine va sta față în față cu actorul Claudiu Mihail, luni, 12 februarie. Este vorba despre Alexandru Șaigău, biletul norocos fiind cel pentru spectacolul „O lună la țară”.