Rada, reales preşedinte al FSLI Dolj

2
105

Conducerea Federaţiei Sindicatelor Libere în Învăţământ (FSLI) filiala Dolj, a fost stabilită ieri în cadrul unei şedinţe extraordinare. Constantin Rada a fost reales în funcţia de preşedinte, în defavoarea contracandidatului său, vicepreşedintele biroului local al FSLI, Bogdan Manea, care nu a reuşit să adune un număr mai mare de voturi. Se pare că alegerile anticipate de ieri că au fost determinate de nemulţumirea unor lideri faţă de actuala conducere a FSLI Dolj şi s-au desfăşurat cu uşile închise, accesul jurnaliştilor nefiind permis în sală.

2 COMENTARII

  1. Normal ca a castigat daca au votat directorii… Au fost trimisi de inspectorat sa-l voteze pe rada ( cu r nu cu R). Politicul s-a implicat in viata sindicala!!!!

  2. Draga Mihaela Jianu, mare sindicalista dupa 10 ani de inspectorat, cand a devenit cu r mic? Atunci cand nu s-a dat la o parte pentru a-i face loc celebrului manea(cu m mic:))? Ar trebui sa fii multumita ca ai dat-o pe EA la o parte – lucru pe care, de altfel, il aprob – dar incearca sa nu te faci de ras afisand atat de vizibil o relatie despre care oricum se discuta in sistem de ani de zile. Pastreaza-ti demnitatea… Si apropos, desi nu prea mai este vizibil si PDL reprezinta atat de hulitul „politic”. Cum se impaca faptul ca tu, presedinta femeilor din organizata jueteana a acestui partid, ai facut campanie pe fata pentru manea, daca „infierezi cu manie proletara” implicarea politicului?

Comments are closed.