Meciul decisiv pentru Real Madrid

0
581

Real Madrid o va întalni în această seară la ora 22:00 pe Borussia Monchengladbach, meci în care se va decide soarta galacticilor cu privire la competiția în care vor evolua mai departe: Champions League sau Europa League. Dacă nu vor învinge spaniolii vor continua primăvara europeană în Europa League!
Grupa B din care face parte și Real Madrid este singura grupă în care toate cele 4 echipe  au posibilitatea de a trece mai departe de faza grupelor în Champions League, astfel șansa madrilenilor de a continua în competiția pe care au dominat-o în ultimul timp este victoria din această seară de pe Estadio Alfredo di Stefano.
În cazul unei victorii, Real Madrid va fi sigură de prezența în optimile UCL. În situația în care va termina la egalitate jocul cu Monchengladbach , se poate califica doar dacă Inter o va învinge pe Șahtior Donețk. Iar dacă va pierde, și Inter va câștiga, campioana Spaniei va fi eliminată din Europa. Dacă scenariu este altul în cazul în care Real Madrid nu va reuși să învingă, echipa lui Zidane va termina pe locul 3 și va continua în Europa League.

Grupa B
⦁ 1 Borussia Monchengladbach 8 puncte
⦁ 2 Șahtior Donețk 7 puncte
⦁ 3 Real Madrid 7 puncte
⦁ 4 Inter Milano 5 puncte