Baschetbaliştii Craiovei, învinşi pe final la Piteşti

0
469

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au fost aproape să devină primii care înving echipa Piteştiului în acest sezon. Deşi au condus până aproape de final, elevii lui Michalis Kakiouzis au cedat cu 83-79 în sala Trivale.

Gazdele nu i-au avut în teren pe Gajovic, fostul jucător al Craiovei, şi pe Sappala, iar antrenorul Tudor Costescu a fost eliminat în primul parţial, pentru două faulturi tehnice, primite din cauza protestelor repetate, vestitul arbitru Marius Ciulin, respectiv “Alexandru Tudor din baschet”, n-a stat prea mult la discuţii cu tehnicianul gazdelor. Chiar şi în aceste condiţii, argeşenii au forţat revenirea şi au avut un parţial de 11-1 pe final de joc, care le-a adus cel de-al şaptelea succes din tot atâtea partide în LNMB.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Qualls 27 de puncte, Franklin 19, Hawley 15,  Robinson 10, Olisemeka 6, Papantoniou 2, Gavriloaia, Ţâbârnă, Vârnă, Bagairea.

Pentru SCMU Craiova va urma un meci pe teren propriu, cu CSM Focșani, duminică, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă. După 7 meciuri, craiovenii sunt pe locul 4 în clasament, cu 11 puncte.