Alb-albaştrii sub lupă / Băieţii lui Mangia, fără idei, dar plini de nervi

0
179

Pigliacelli – Nu i se poate reproşa golul primit. A avut o intervenţie la un corner, executat asemănător cu cel din care s-a marcat.

Martic – Evoluţie foarte slabă, puţine faze au fost pe partea sa, l-a pierdut şi pe Rusu la faza golului, lăsându-l să devieze de la prima bară. A fost o fază exersată de oaspeţi, la care apăarea Craiovei a fost anesteziată, şi aceeaşi situaţie s-a repetat câteva minute mai târziu, iar Pigliacelli a intervenit, tot după ce Martic şi-a pierdut adversarul direct.

Kelic – N-a avut probleme, şi-a rezolvat situaţiile pe care le-a avut, atât duelurile aeriene, cât şi deposedările în situaţii unu la unu.

Donkor – Cel mai bun meci al său de când a venit la Craiova. Chiar dacă nu a avut mari probleme în jumătatea proprie, a fost extrem de precis în deposedări, intercepţii şi nu a mai abuzat de posesie, a jucat repede. A avut o problemă la încheietura mâinii, pe final, dar are spirit de luptă şi de sacrificiu, nu avea cum să renunţe.

Bancu – A fost solicitat mult în bandă, practic toate acţiunile Craiovei au fost pe stânga, în triunghiul Bancu-Rocha-Mitriţă, dar sibienii au blocat bine acel flanc. Bancu nu a jucat rău, ba chiar a adus destule mingi în careul advers, în condiţiile unui teren foarte prost. Problema lui a fost după meci, când a început să tragă la răspundere vehement fanii, în loc să lase capul jos după un meci şi un rezultat prost ale echipei. O problemă de educaţie, de temperament, iar cei din club ar trebui să ia măsuri, mai ales că Bancu a mai avut câteva declaraţii belicoase la adresa publicului. Nu şi-au permis jucători din Craiova Maxima să reacţioneze astfel, Bancu trebuie să-şi vadă de treabă, să-şi tempereze nervii.

Fedele – Nu a adus nimic special, a filtrat destule mingi, le-a scos pe majoritatea în bandă, a tras şi un şut de la 25 de metri, pe lângă poartă.

Cicâldău – Are talent de actor, după cum a căzut poţi băga mâna în foc că a fost ceva acolo, că l-a tras cumva Tătar. Probabil l-a simţit pe adversar în spate şi a simulat, iar arbitrul a fost şi sub presiunea publicului, dar şi sub impresia unei faze anterioare, când se impunea penalty. E ciudat că nu a lovit mingea la acea fază Cicâldău. Din păcate, va lipsi în derby-ul cu FCSB, fiind suspendat, primind galben la o fază la care nu şi-a atins adversarul, fiind pedepsit degeaba, ca şi la Cluj.

Bărbuţ – Slab, în nota echipei, nu a reuşit nimic.

Nuno Rocha – Cea mai controversată apariţie pe teren, i-a exasperat pe fani cu greşelile sale. De lângă el a plecat şi Blănaru, la faza golului. A avut acea ocazie din repriza a doua, dar a reluat prost, nici poziţia nu a fost favorabilă. Paradoxal, el a alergat mult, a ieşit la combinaţii, nu s-a ascuns, ca alţi coechipieri, dar orice a făcut a fost greşit. A fost fluierat de public când a ieşit.

Mitriţă – Evoluţie palidă, nu i-au ieşit prea multe. El a adus totuşi riposta la 0-1. A executat acea lovitură liberă, scoasă de portar, apoi i-a pasat excelent lui Cicâldău, la faza penalty-ului. Şi el a avut o ieşire în decor la final, agresând un ziarist care nu i-a cerut decât o declaraţie. A fost o seară a nervilor, fiindcă şi team-managerul Emil Pieleanu a făcut circ ieftin, nedemn de statura unui club precum Universitatea Craiova.

Koljic – A transformat penalty-ul, cu puţin noroc, fiindcă portarul sibian a atins mingea. În rest, a avut câteva devieri care ne-au adus aminte de Fajic şi Rambe. I-a scos bine mingea lui Glavina, pe final, în centrul careului. A mai deviat mingea la centrarea lui Bancu, dar Rocha n-a prins poarta.

Mihăilă – Nu a adus nimic, puştiul nu traversează o perioadă fastă. Oricum, era greu să decidă el meciul, în condiţiile

Glavina – După mult timp a avut şansa de a juca şi putea marca la mingea scoasă cu pieptul de Koljic, dar a tras slab, pe portar. Avea şi varianta de a-i scoate mingea lui Mihăilă, în dreapta.

Dimitrov – A intrat în prelungiri.