La PMP Dolj: Lista la parlametare va fi bazată pe competenţe şi „nu pe cine dă mai mulţi bani”

0
576

pmpIeri, s-a desfăşurat  prima conferinţa de presă a Partidului Mişcarea Populară Organizaţia Judeţeană Dolj, de după fuziunea PMP-UNPR. Cu acest prilej a fost prezentată noua structură de conducere a PMP Dolj. Conferinţa de presă a fost susţinută de preşedintele PMP Dolj – Gheorghe Bică, prim-vicepreşedintele Ion Groza, secretarul general – Mihail Negulescu şi preşedintele Organizaţiei de Tineret Dolj – Arthur Andriţoi.

Principalul subiect a fost legat de reorganizarea PMP la nivelul judeţului Dolj, prilej cu care Gheorghe Bică a declarat că în această perioadă se lucrează intens la realizarea unor structuri fiabile în toate localităţile, până la nivel de secţie de votare, astfel încât la alegerile parlamentare din decembrie 2016, PMP Dolj să obţină un scor de două cifre, mult mai mare decât suma rezultatelor PMP şi UNPR la alegerile locale din 2016. „Partidul Mişcarea Populară are cel mai puternic lider, în persoana domnului Traian Băsescu, astfel că datorită abilităţilor sale politice, alături de munca noastră asiduă, vom obţine un scor foarte bun la următoarele alegeri.” – a explicat preşedintele PMP Dolj.

În încheierea conferinţei de presă, Preşedintele PMP Dolj, Gheorghe Bică, a vorbit despre modalitatea de selecţie a candidaţilor la alegerile parlamentare susţinând că aceasta va fi bazată pe competenţe, pe criterii profesionale şi „nu pe cine dă mai mulţi bani”.