Vosganian, despre primul discurs de campanie al lui Iohannis: PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă

0
315

Deputatul şi purtătorul de cuvânt al ALDE Varujan Vosganian a scris, pe Facebook, că PNL şi USR “cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă”. Vosganian susţine că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate este “o gogoriţă”.

PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă. Iată ce declară KWI: «Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate.» O nouă majoritate presupune un nou Guvern. Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vină la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu ştiinţa noilor penelişti de a guverna. Până atunci Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniştită în fotoliul prim-ministerial, a transmis, vineri, pe Facebook, deputatul ALDE Varujan Vosganian.

El susţine că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea algerilor anticipate după prezidenţiale, pentru a forma o nouă majoritate, este “o gogoriţă”.