Tăriceanu comentează discursul lui Iohannis de la Consiliul PNL

0
327

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, susținând că la evenimentul de lansare pentru un nou mandat la Cotroceni președintele nu a spus nimic despre realizările din cei 5 ani pentru că nu are niciuna, iar atunci “a trecut la strategia gloriosului predecesor Băsescu”.

Klaus Iohannis și-a lansat, joi, la Consiliul Național al PNL, proiectul prezidențial pentru al doilea mandat, prilej pentru Tăriceanu de a lansa un nou atac la adresa șefului statului.

Liderul ALDE spune că nu a văzut “nici umbră de bilanț, nimic despre realizări în cinci ani de mandat” la această lansare a lui Iohannis în cursa electorală și că șeful statului a preluat strategia fostului președinte Traian Băsescu.

“Preşedintele la final de mandat s-a străduit să ne vorbească despre ceea ce va face pentru că nu ne-a putut vorbi nimic despre ce a făcut! O observație totuși aș face: pentru că are zero realizări în cinci ani, dl preşedinte a trecut la strategia gloriosului predecesor Băsescu. După un mandat de primar în care nu a făcut nimic, ne amintim cum acesta a venit cu mesajul ”dați-mi și consiliul general ca să pot face treabă”. Vreo trei ani mai târziu, ca președinte, cerea românilor să-i dea şi un guvern condus de PD ca să poată face treabă. Azi, simţim pe pielea noastră unde ne-a dus experimentul Băsescu”, spune Tăriceanu, într-un mesaj postat vineri pe Facebook.