Leipzig – Craiova: Forsberg, Werner şi Poulsen nu vor fi titulari

0
173

Cei mai importanţi trei jucători ai echipei RB Leipzig, Forsberg, Werner şi Poulsen, prezenţi la Mondialul din Rusia, nu vor fi titulari astăzi, anunţă presa germană. Starul suedez Emil Forsberg este în dubiu, după ce abia s-a întors din ţara natală, unde soţia i-a dăruit primul copil, o fetiţă. De asemenea, ceilalţi jucători ai lui Leipzig prezenţi la Cupa Mondială, Werner şi Poulsen, nu vor fi titulari. „Nu sunt la acelaşi nivel fizic cu ceilalţi jucători din lot, dar vor recupera pe zi ce trece” a spus antrenorul Rangnick. De asemenea, Mukiele, Upamecano nu sunt nici ei la nivel maxim şi ar putea lipsi.  Antrenorul Ralf Rangnick a declarat că meciul cu Universitatea Craiova este adevăratul meci de deschidere a sezonului. Leipzig îşi dorea o partidă de prezentare, iar în discuţie era AC Milan, ca adversar, dar nemţii au renunţat la idee din 3 motive: amicalul nu-şi avea rostul la 2 zile după turul din Europa League cu Craiova, opt jucători erau nepregătiţi sută la sută, iar echipa under 19 începea campionatul, aşa că tinerii de perspectivă nu putea fi utilizaţi. „Fanii noştri trebuie să perceapă meciul cu Craiova ca fiind cel care deschide sezonul, aşa că în loc de 15.000 ar putea să fie 25.000 de spectatori la acst joc, ţinând cont că până marţi se vânduseră 13.000 de bilete. Vrem să ne calificăm în dauna românilor şi vom folosi doar jucătorii care sunt pregătiţi psihic pentru acest meci” a spus Rangnick. „Sunt mai tehnici decât Hacken. De obicei folosesc sistemul 3-4-3” a spus acesta despre Craiova, adăugând totuşi că şi.ar dori un avantaj liniştitor din prima manşă.

Portarul naţionalei Ungariei, Peter Gulacsi, a decarat: „Nu ştim prea multe despre români, doar că au un nou stadion şi fani înfocaţi, dar va fi cu siguranţă o dublă dificilă. Vrem să câştigăm acasă pentru a porni în retur cu avantaj”.

Nemţii sunt îngrijoraţi de temperatura ridicată de la ora jocului, dar pe de altă parte spun că au jucat la 30 de grade şi în turul cu Hacken.