Cercetaţi pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate

0
87

rutieraLucrători ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat-o, pe DJ 561A – în comuna Pleniţa,  pe  S. Roxana (27 de ani), din localitate, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, cu valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată.

De asemenea, luni,  în jurul orei 21.15, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Radovan, aflaţi în serviciul de patrulare, au depistat-o, pe D.N. 56 – în comuna Radovan, pe D. Nicoleta (23 de ani), din comuna Giubega, în timp ce conducea un autoturism  cu valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată din data de 18 iunie a.c.

În ambele situaţii, poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere  a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, în conformitate cu prevederile legale.

Un alt echipaj, de data aceasta din cadrul Secţiei 1 Poliţie, aflat în serviciul de patrulare, l-a depistat în trafic, pe strada „Brestei”, pe B. Paul (58 de ani), din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având numerele provizorii de circulaţie expirate.