Promoţia 2016 de la Drept s-a prezentat în faţa publicului

0
423

dreptPromoţia 2016 a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Craiova a apărut, în cadru festiv, în faţa profesorilor, marcând finalizarea anilor de studiu. În prezidiu au fost prezenţi prof. univ. dr. Sevastian Cercel – decanul Facultăţii de Drept, conf. univ. dr. Lucian Săuleanu – decanul Baroului Dolj, prof. univ. dr. Viorel Găină – prodecan cu probleme studenţeşti, lector univ. dr. Simina Badea şi Robert Bischin, ambii îndrumători, încă din anul I, ai actualei promoţii.

 Cei prezenţi, vorbim de tineri, nu pot uita cei patru sau trei ani de studiu (absolvenţi de la „zi” şi „frecvenţă redusă”, respectiv „Administraţie publică”). Şef al promoţiei este  Eliza Dumitru, care a înmânat „Cheia succesului”, conform tradiţiei, celui mai merituos student din anul III, Floridana Constantin.

„Perioada frumoasei lor studenţii poate continua cu studiile de masterat ori doctorale, prin care îşi pot desăvârşi pregătirea juridică, cu ajutorul şcolii doctorale a facultăţii, care este în plină dezvoltare instituţională, specializările pe care le oferim crescând simţitor în ultimii ani. Îi felicit pe toţi, împreună cu întregul corp profesoral”, a menţionat prof. univ. dr. Sevastian Cercel, decan al Facultăţii de Drept.

Merită amintite şi mediile generale pe ani de studiu şi de licenţă, împreună cu numele deţinătorilor: la Drept, media de absolvire a fost 7,67, cea de la licenţă – 8,45, iar cele mai bune rezultate, în cei patru ani, le-a avut Nicolae Carauş (9,98); Administraţie Publică – media pe ani a fost 7,99, cea de la „diplomă” – 8,51, cea mai bună notare pe cei trei ani fiind a Biancăi Teculescu; Frecvenţă redusă – 7,06 pe cei patru ani, 7,80 la licenţă, şefă de promoţie, conform notării, fiind Rodica Florescu.