Expoziţia „Universul culorilor”, la Galeriile „Cromatic”

0
180

lucrare 1Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită marţi, 12 iulie, la vernisajul expoziţiei „Universul culorilor”, cu lucrări realizate de Khatllen Cazacu şi Nicole Cazacu, eleve ale Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova. Evenimentul va avea loc la ora 12.00, la Galeriile „Cromatic” (strada „Alexandru Macedonski” nr. 28), iar invitat special va fi prof. Dorina Smarandache.

Referindu-se la cele două tinere artiste, organizatorii precizează că «drumul până la această primă expoziţie personală l-au parcurs prin prezenţe cu lucrări în expoziţii colective, vernisate la Liceul de Arte „Marin Sorescu”, pe simezele Galeriilor „Cromatic”, la Budapesta (2014), dar şi prin participări la concursuri judeţene, naţionale şi internaţionale, finalizate cu premii. Bucuria creaţiei o trăiesc de mici, din anii petrecuţi la Şcoala Gimnazială „Sf. Dumitru”».

Khatllen Cazacu şi Nicole Cazacu s-au născut la 20 noiembrie 1998, în Craiova, iar în prezent sunt eleve în clasa a XII-a la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova.lucrare2