Doljul votează: Amenzi, avertismente, dosare penale

0
1991

De la începutul procesului electoral, structurile Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Dolj au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral.

Până la ora 20.00, în judeţ au fost semnalate 61 de incidente în legătură cu procesul electoral.

Angajații MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări, luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul.

Astfel, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale: 24 de amenzi, în valoare de 31.500 de lei și 22 de avertismente.

Totodată, au fost întocmite dosare penale pentru 18 posibile infracțiuni.

În cadrul acțiunilor desfășurate până la această oră în trafic, au fost verificate peste 800 de persoane cu aproximativ 650 de vehicule, fiind aplicate 151 sancțiuni contravenționale şi constatate două infracţiuni.

Pentru orele următoare, efectivele MAI își vor concentra misiunile pe menținerea ordinii și siguranței publice, cu precădere în zona secțiilor de votare pentru ca procesul de vot să decurgă fără probleme.

O atenție deosebită va fi acordată soluționării sesizărilor privind fapte contravenționale sau penale care au legătură cu alegerile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *