Urmărit naţional prins de poliţiştii doljeni

0
91

Doi bărbaţi au fost introduşi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, în cursul zilei de marţi, în baza mandatelor de executare a unor pedepse cu închisoarea emise de instanţe pe numele lor. Unul dintre ei, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Iaşi, fusese dat în urmărire la nivel naţional.

arestatConform reprezentanţilor IPJ Dolj, marţi, 7 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj, în urma activităţilor specifice întreprinse împreună cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Cârcea, l-au prins pe Cătălin I., de 22 de ani, din comuna Dobrovăţ, judeţul Iaşi. Pe numele celui în cauză magistraţii Judecătoriei Zimnicea au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, fiind condamnat la pedeapsa de 10 luni închisoare. Cel în cauză era pus în urmărire la nivel naţional din data 5 iunie a.c.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurala Bârca, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Cerăt, au executat o acţiune în vederea depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, astfel că, în urma investigaţiilor efectuate a fost depistat Ion C., de 49 de ani, din comuna Cerăt, judeţul Dolj. Bărbatul a fost condamnat definitiv la 8 luni de închisoare pentru comiterea mai multor furturi.

„Cei în cauză au fost ridicaţi şi încarcerat de poliţiştii doljeni la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova unde vor rămâne până la ispăşirea pedepselor”, a precizat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.