Pasagerul unui avion, amendat pentru că s-a îmbătat şi a făcut scandal pe drumul de la Barcelona la Craiova

0
86

Un bărbat de 30 de ani, din judeţul Gorj, care a terorizat pasagerii şi membrii echipajului unei aeronave cu care a venit de la Barcelona la Craiova a fost amendat cu 500 de lei de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Aeriene Craiova. Gorjeanul, băut fiind, i-a înjurat pe pasageri şi pe membrii echipajului de bord, refuzând să respecte indicaţiile celor din urmă.

avionPotrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00:15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Aeriene Craiova au fost sesizaţi de controlorii de trafic din cadrul Turnului de Control al Aeroportului Craiova cu privire la faptul că, la bordul unei aeronave, care circula pe destinaţia Barcelona-Craiova, se află un bărbat turbulent, care a i-a deranjat pe ceilalţi pasageri pe parcursul drumului, precum şi echipajul de bord.

În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la bordul aeronavei, unde a fost identificat şi preluat pasagerul, Ştefan V., de 30 de ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj. Astfel, în urma verificărilor efectuate de oamenii legii şi a relatărilor verbale ale membrilor echipajului de bord, s-a stabilit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a respectat indicaţiile echipajului, totodată acesta adresându-le expresii şi cuvinte jignitoare.

„Pentru comportamentul său şi pentru expresiile jignitoare adresate echipajului, poliţiştii i-au aplicat celui în cauză o sancţiune contravenţională în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, ne-a declarat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.