Fanii pot alege echipa ideală a Ligii I din ultimul deceniu

0
335

La iniţiativa Ligii Profesioniste de Fotbal, fanii îşi pot exprima opţiunea, prin vot, pe pagina oficială de facebook a LPF,  în privinţa celui mai 11 al Ligii I din ultimul deceniu. Echipa ideală a ultimilor 10 ani va fi eligibilă în sistemul 1-4-4-2, din jucătorii propuşi de LPF, câte 2 pe fiecare post. Criteriile pentru propuneri sunt trofeele şi aportul pe care şi l-au adus jucătorii la acestea. Se va alege şi cel mai bun antrenor pentru această formaţie.

Deja pentru postul de portar au fost prezentate două nume: titularul naţionalei şi rezerva de la Lyon, Ciprian Tătăruşanu, de 2 ori campion cu FCSB, şi lituanianul Giedrius Arlauskis, care a luat 3 titluri în ultimul deceniu, cu FCSB şi CFR, după ce mai câştigase unul, dar în deceniul precedent, cu Unirea Urziceni.

Iată anunţul LPF:

“Alegem împreună echipa deceniului (ediţiile 2010/11-2019/20)”, aceasta este marea provocare pe care Liga Profesionistă de Fotbal o propune în aceste zile! Începând din 9 aprilie, LPF publică pe pagina de Facebook două nume de jucători pentru fiecare post.Sunt selectaţi cei mai reprezentativi din ultima decadă, principalele criterii fiind titlurile câştigate şi aportul adus de aceştia la cucerirea trofeelor. Mai departe, decizia finală va aparţine fanilor, care vor avea posibilitatea de a alege, rezultatul votului fiind cel care va stabili titularul în echipa ideală! Echipa va fi completată zilnic, în funcție de votul domneavoastră. Începând cu postul de portar și sfârșind cu antrenorul acestei formații virtuale.”