Zgonea îşi donează indemnizaţia de parlamentar

2
164
Valeriu Zgonea

Deputatul social democrat, Valeriu Zgonea a anunţat într-un comunicat de presă că a decis să-şi doneze indemnizaţia de parlamentar aferentă lunii februarie 2012 mai multor organizaţii neguvernamentale. Printre acestea, se regăsesc Asociaţia Pro Democraţia – Club Craiova, apreciată pentru eforturile susţinute în vederea întăririi democraţiei prin stimularea participării civice, şi Organizaţia Reaching Out, care luptă pentru salvarea victimelor traficului de persoane. Pentru sute de tinere, victime ale traficanţilor, Reaching Out – înfiinţată şi condusă de Iana Mateia însemnat şansa de a scăpa dintr-un coşmar şi de a porni pe un nou drum, care duce la reintegrarea în societate.  „Nu este prima oară când fac astfel de donaţii, întotdeauna am încercat să ajut atât cât îmi stă în putere, dar am considerat că nu este nevoie să fac declaraţii publice pe această temă. În clipa de faţă, însă, ne confruntăm cu atacuri nefondate lansate la adresa parlamentarilor opoziţiei de către liderii PDL”, a declarat Valeriu Zgonea.

Deputatul a precizat că în cursul următoarelor zile va dona şi restul sumei din indemnizaţia de parlamentar, către o organizaţie pe care o va anunţa ulterior. „Voi proceda în acelaşi fel pe toată durata protestului nostru parlamentar. Este un gest de solidaritate cu toţi românii”, a subliniat Valeriu Zgonea.

2 COMENTARII

  1. L-am votat sa ne reprezinte in parlament nu sa faca greva si sa transforme acest lucru intr-un act de mare eroism. Ne lasa rece ca isi doneaza el indemnizatia.Mai vedem cat o sa conteze asta la vot…..mai este putin si va intra intr-o “greva pe perioada nedeterminata”.
    Laudabil gestul caritabil pentru asociatiile mentionate, dar nu pentru noi “fraierii” din colegiul 9 care l-am votat. In 4 ani l-am vazut in vizita de 4 ori, oricum a fost si asa prea mult pentru el, dar sa stie ca pentru noi fisa lui de activitate este “0” desi indemnizatie de parlamentar i-am platito.

  2. Mai Zgonea,baiatule mic,ai impesia ca s-a intanit desteptul cu prostii? Si asa dadea-i banii pentru voturi,dar acum ai posibilitatea sa si fii IPOCRIT. Sper ca si tinerii craiovenii sa-ti dea “flit” la vot,tie si fostilor activisti PCR din PSD

Comments are closed.