Drăgușin rămâne la Juventus pentru încă 5 ani

0
521

Nouă perlă a naționalei U21 a României, Radu Drăgușin, s-a înțeles cu Juventus Torino pentru un nou contract. Cu actuala înțelegere scadentă în vara anului acesta, Juventus i-a oferit un nou contract valabil 5 sezoane.

Fundașul central a jucat doar două meciuri pentru campioana Italiei, partide în care a impresionat conducerea clubului italian. Transferat în 2018 de la Regal Sport București la „ Bătrâna Doamnă”, tânărul român este prețuit de italieni iar  aprecierile din partea presei internaționale au apărut cu fiecare ocazie, menționând potențialul imens al românului. Chiar și UEFA l-a inclus într-un top al tinerilor care ar putea exploda în 2021, descrierea fundașului de către UEFA fiind următoarea: „ Aflat de două sezoane la Juventus, impozantul căpitan al echipei de tineret a României și-a făcut recent debutul în Seria A și Liga Campionilor. Urmăriți-l cu atenție la Campionatul European Under 21”

După un start de sezon promițător pentru un fundaș de doar 18 ani, salariul său ar urma să se mărească de la suma de 3000 de euro lunar la 80.000 de euro, apoximativ un milion de euro pe an.