Elvir Koljic, din nou pe masa de operații

0
383

Atacantul Craiovei, Elvir Koljic, accidentat grav de Ovidiu Mihalache în partida dintre Universitatea Craiova și CSMS Poli Iași, continuă să traverseze o perioadă dificilă.
Marcel Popescu, managerul general al clubului din Bănie, a anunțat că, procesul de recuperare, va implica foarte probabil, și o a doua operație la gleznă.
”La Koljic, totul este bine, recuperarea decurge bine, este la faza de recuperare. Urmează o altă investigație și o radiografie. Probabil se impune și a doua intervenție chirurgicală de corectare a zonei gleznei. Medicii cred că Elvir Koljic va fi refăcut 100% când se va intra în play-off. Asta înseamnă că va reveni la sfârșitul lunii februarie, în cel mai rău cazu. Însă, fiecare organism reacționează diferit, nu m-ar surprinde să revină mai rapid, să se recupereze mai repede” a transmis oficialul clubului din Bănie.
După accidentarea vârfului bosniac, trupa din Bănie, nu a traversat un parcurs atât de bun în ofensivă față de perioada traversată de Craiova până atunci.