Viceprimarul municipiului Craiova, Stelian Bărăgan :„Forumul Carierei vine în sprijinul studenților și le oferă acestora posibilitatea de a interacționa cu potențiali angajatori”

0
59

Viceprimarul municipiului Craiova, Stelian Bărăgan, a participat astăzi, la Universitatea din Craiova, la deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Forumului Carierei, context în care a evidențiat implicarea administrației în proiecte, inițiative și investiții capabile să contribuie la dezvoltarea economică a zonei și la susținerea întreprinzătorilor care pot crea locuri de muncă stabile.

Alături de viceprimarul Craiovei, la evenimentul organizat în Aula „Mihai I al României“ au mai luat parte rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Spînu, subprefectul județului Dolj, Cristian Șovăilă, preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, directorul general al INCESA, prof. univ. dr. Leonardo Geo Mănescu, exponenți ai mediului de afaceri și studenți.

„Forumul Carierei reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Universitatea din Craiova în parteneriat cu mediul socio-economic din regiunea Oltenia. Ediţia de astăzi este a III-a şi cred că vor urma multe altele. Proiectul vine în sprijinul studenților și le oferă acestora posibilitatea de a interacționa cu potențiali angajatori, precum și de a obține informații importante despre inserția lor pe piața muncii. În societatea modernă, educația ocupă un rol important în formarea individului, iar reprezentanții autorităților locale au sprijinit mereu inițiativele venite în acest sens. Primăria municipiului Craiova este o instituție care de fiecare dată a fost alături de studenţi, de Universitate, în partenriat cu care au fost implementate mai multe proiecte de succes”, a declarat Stelian Bărăgan.