Weekendul ridică din nou cortina la Teatrul „Colibri”

0
49

Colibri Inima de piatraDeschisă în urmă cu o săptămână, stagiunea artistică 2016-2017 continuă la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” cu cele mai îndrăgite poveşti.

Astăzi, 8 octombrie, de la ora 18.00, publicul este aşteptat la spectacolul „Inimă de piatră”, după W. Hauff, scenariul şi regia Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino. În distribuţie îi regăsim pe actorii Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoş, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea. Muzica este o creaţie semnată Dan Bălan. Spectacolul a fost distins cu premii la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” de la Cluj-Napoca (2012): diplomă pentru interpretarea rolului principal actriţei Oanei Stancu şi premiul pentru calitatea muzicală.

Duminică, 9 octombrie, la ora 11.00, este programată întâlnirea cu „Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă, într-un spectacol cu scenariul, regia şi scenografia semnate de Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru, cu actorii Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

Biletele costă 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului, şi pot fi cumpărate de la Agenţia teatrului, deschisă astăzi, între orele 10.00-13.00 şi 16.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00.Colibri Ursul_Pacalit_de_vulpe