Cursuri gratuite de limbă şi civilizaţie italiană, la Universitate

3
684

cursuri italiana (1)Societatea Culturală Româno-Italiană Dante Alighieri din Craiova, Comitet Local al Societăţii Internaţionale Dante Alighieri din Roma, în colaborare cu Secţia de Limba şi Literatura Italiană a Facultăţii de Litere a Universităţii din Craiova, reîncep cursurile gratuite de limbă şi civilizaţie italiană. Primul are loc chiar astăzi, 8 octombrie – între orele 9.00 şi 11.00 pentru începători şi de la 11.00 la 13.00 pentru avansaţi. „Cursurile se desfăşoară pe parcursul anului universitar, sâmbăta, în Lectoratul Italian al Universităţii din Craiova, sala 135. Durează doi ani şi se pot finaliza, opţional, cu un examen în urma căruia se obţine un certificat de absolvire”, a precizat prof. univ. dr. Elena Pîrvu. Cei doritori să urmeze cursurile gratuite de limbă şi civilizaţie italiană „Dante Alighieri” sunt aşteptaţi să se înscrie astăzi, ora 9.00.

3 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Acum am citit despre aceste cursuri….si a trecut data de inscrieri se mai poate veni.
    Sunt incepatoare si mi-ar face placere sa pot urma aceste cursuri.
    Multumesc.

  2. Buna ziua! Ma numesc Cioabla Laura . As dori sa ma înscriu si eu la aceste cursuri dar abia astăzi am aflat . Se mai fac înscrieri? Va mulțumesc.

  3. Buna ziua. Ma intereseaza acest curs si as dori sa stiu daca se mai fac inscrieri si ce conditii trebuiesc indeplinite. Multumesc.

Comments are closed.