Taximetristul implicat în accidentul de pe Calea Bucureşti a murit

1
728

accidentSorinel Stoenică, taximetristul de 43 de ani implicat în accidentul de joi, de pe Calea Bucureşti din Craiova, a decedat, joi seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, din cauza leziunilor extrem de grave suferite, după cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În aceste condiţii, oamenii legii vor schimba şi încadrarea juridică a dosarului deschis după accident, astfel că acum se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Reamintim că, joi, în jurul orei 13.00, Sorinel Stoenică, de 43 de ani, din Craiova, la volanul unui autoturism Dacia Logan, înregistrat la o firmă de taxi din Craiova, a pătruns de pe strada „Nicolae Bălcescu” în Calea Bucureşti fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere unui Mercedes condus de Gabriel Dumitru, de 18 ani, din Podari, fiind izbit violent şi proiectat pe linia de tramvai. În urma impactului, şoferul taxiului, dar şi o pasageră de 38 de ani, au fost răniţi grav, bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova în comă. Starea pasagerei este bună, după cum au mai precizat oamenii legii.

1 COMENTARIU

  1. Interesant de aflat a cui progenitura este ” premiantul” unui “liceu de elita”( nu exista asa ceva in urbea involutiei umane..a fost demult,s-a dus…) in Craiova..!!!?? Daca se cerceteaza pe bune, acest ***** cu ochi de 18 ani, ce conduce de putin timp ,caruia i s-a dat pe mana un Mercedes ,acest mucos ,acest infantil -odrasla de bestii cu multi bani( vreun RAHAT politician,evident DOAR IMBUIBATI necinstiti…) este AUTORUL REAL al acestui accident ce putea ramane doar un incident in trafic, fara morti si raniti…!! Daca mucosul primeste doar amenda=IMPARDONABIL,INADMISIBIL..!!!!!!! De ce nu se modifica legea iar la viteze mari in oras, sa se ridice definitiv carnetul, ca si-n cazul conducerii sub influenta bauturii, cu drept de a primi altul peste ani cu obligativitatea de a sustine un examen extrem de sever…!!!! Aici in Craiova ***** generatiei de avortoni testeaza “fiarele” in plin centru, nopti intregi fara nicio opreliste..!! Daca politia are intelegere vis a vis de ******* puterii publice apoi haideti sa devenim noi ” JUSTITIARII “… !!!!!!!!!!!!!!! .SA LE ARANJAM BIJUTERIILE PE PATRU ROTI DEFINITIV SI PE PROPRIETARI SA II DISCIPLINAM FARA DREPT DE APEL..! Putem face o intelegere cat mai multi si avem cum sa ne organizam …doar sa discernem ca alta solutie in orasul ,tara fecalelor ce conduc, altfel nu se mai poate…!!!! P.S. SE PUNE INTREBREA DACA II TAIA CALEA ,CUM SUSTINE ,UN CAMION DE MARE TONAJ …CE MAI RAMANEA DIN “COPILUL MINUNE” ,”PREMIANUL” RASPLATIT CU MERCEDES …CA DOAR O VACANTA ERA PREA PUTIN PROGENITURII DE PARVENITI …….

Comments are closed.