104.305 doljeni au semnat pe listele de susţinere a candidaţilor PSD

0
379

mandaOrganizaţia Judeţeană Dolj a Partidului Social Democrat a finalizat campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile pentru Senatul şi Camera Deputaţilor din data de 11 decembrie 2016.

104.305 doljeni au semnat pe listele de susţinere a candidaţilor PSD la alegerile din data de 11 decembrie 2016, asta demonstrând, încă odată, că oamenii au încredere în social-democraţie, aşteptările de la viitorii parlamentari fiind foarte mari.

”În condiţiile în care multe partide nu vor reuşi să strângă numărul legal de semnături pentru înscrierea în cursa electorală, Organizaţia Judeţeană Dolj a Partidului Social Democrat a reuşit să trimită la Bucureşti 104.305 semnături, jumătate din numărul necesar la nivel naţional. Le mulţumesc colegilor de partid pentru modul de implicare în această campanie de strângere de semnături. Au arătat încă o dată că suntem oameni serioşi şi dedicaţi. Foarte mulţi doljeni ne sunt alături şi le mulţumim pentru acest lucru. Încrederea mare acordată ne obligă şi ne responsabilizează ca în mandatul următor să muncim mai mult şi să elaborăm legi şi politici care să le îmbunătăţească nivelul de trai”, a declarat preşedintele PSD Dolj Claudiu Manda.

Legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor prevede necesitatea strângerii unui număr minim de semnături de 1% din totalul alegătorilor înscrişi în Registrul electoral.votare