Trei baschetbalişti înrolaţi de SCMU Craiova

0
151

paulEchipa de baschet SCMU Craiova începe să-şi contureze lotul pentru sezonul viitor şi a anunţat că a semnat contracte cu 3 jucători, pe lângă cei 2 rămaşi în lot din sezonul trecut, respectiv Negoiţescu şi Ciotlăuş. Astfel, în sezonul viitor vor evolua în Bănie doi americani, extrema Jamar Abrams şi centrul William Mathias Paul.

Jamar Abrams are 27 de ani, 2,01 metri şi va debuta în Liga Naţională, el venind de la formaţia slovenă Zlatorog Lasko. În campionatul sloven, americanul a avut medii de 14 puncte, 5 recuperări şi 0.8 pase decisive pe meci, el evoluând şi în 5 meciuri din FIBA Eurocup, având cifre de 11 puncte şi 4,4 recuperări pe meci.

Al doilea american este pivotul care a evoluat în campionatul trecut la Atlassib Sibiu, „Will” Paul (28 de ani şi 2.08 metri). Acesta s-a afirmat la formaţia ardeleană ca un pivot atipic, care aruncă destul de bine şi de la distanţă şi a avut prestaţii bune în meciurile cu SCMU Craiova, fiind probabil şi remarcat cu aceste ocazii de oficialii olteni. Totodată, al treilea jucător anunţat de conducerea clubului din Bănie este de fapt o cunoştinţă din sezonul trecut, fundaşul Florin Popa, care a evoluat în Bănie în a doua parte a campionatului, având medii de: 5,6 puncte şi 1,4 recuperări pe meci.

Au plecat de la SCMU Craiova: Cătălin Burlacu, revenit la Ploieşti, şi Bogdan Popescu, semnat de Atlassib Sibiu, în timp ce Darius Hargrove este aproape de transferul la BC Mureş.