Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj: “Am validat noi organizatii de partid in localitatile Ghidici, Carpen, Seaca de Camp si Macesu de Sus”

0
159

ion-cupaInformam opinia publica din judetul Dolj ca in urma alegerilor locale din iunie, ALDE Dolj are un primar, in localitatea Bucovat – Tuta Marius Cristian, un viceprimar de municipiu, la Calafat – Leontin Afrenie, patru viceprimari comunali: Garbita Florian Ionel (Bralostita), Gogonea Victor Cristinel (Cosoveni), Constantin Genel (Teasc), Balteanu Arvanitopol (Desa) si 62 de consilieri locali.

Mentionam ca In alte patru localitati rurale urmeaza sa fie alesi viceprimarii in cadrul reuniunii consiliilor locale, in perioada imediat urmatoare. In toate aceste localitati ALDE Dolj a obtinut rezultate electorale foarte bune si are sanse importante de a obtine, in urma negocierilor politice dintre partide, pozitii de viceprimari.

Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj precizeaza ca exista un protocol de negociere al majoritatilor cu PSD dar ca acesta nu a fost respectat 100% de niciuna dintre parti.

Toti alesii locali ai ALDE Dolj se vor constitui, in aceasta vara, intr-o Liga a Alesilor Locali, organizatie interna a ALDE Dolj, menita sa sprijine activitatea fiecarui ales local in favoarea comunitatii pe care acestia o reprezinta. Liga Alesilor va avea reprezentantii sai in conducerea organizatiei judetene.

 

birouldepresaaldedolj@gmail.com