Cu un “istoric ” bogat, un bărbat din comuna Întorsura poate intra în “cronici” – reţinut de poliţişti pentru multiple culpe

0
451

Ieri, 7 iunie, poliţiştii Secţiei 6 Politie Craiova au reţinut , pentru 24 de ore,  un bărbat de  38 de ani, din comuna Întorsura, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cursul zilei de ieri, politiștii Secţiei 6 Politie Rurală Giubega au oprit, pentru control , un bărbat de 38 de ani, din comuna Întorsura, care conducea un autoturism, pe strada “Valea Fântânilor”, din localitate. Cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea,  în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Dar domnul s-a dat “voinic”, părând că a uitat antecedentele, toate penale. Redăm comunicatul de presă emis de IPJ Dolj: ” La data de 01 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova l-au depistat pe bărbat pe strada Brestei, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la data de 22 februarie 2020, cel în cauză  a mai fost depistat de catre poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta în timp ce conducea pe raza comunei localităţii Predeşti un autoturism, fără a deţine permis permis şi având o alcoolemie de 1,88 g/l  alcool pur în sânge. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Craiova cu  propunere de arestare preventivă”. La aşa “istoric”, pedeapsa poate fi scrisă în “cronici”.