Trofeul Electricianului – faza pe companie

0
304

cezPeste 65 de electricieni din judeţele de operare ale Distribuţie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) îşi vor măsura cunoştinţele şi abilităţile pe parcursul a trei zile de competiţie, presărate de probe teoretice şi practice, totul pentru un loc pe podium, în cursa către Trofeul Electricianului. Pentru a ajunge la faza pe ţară, astăzi, începând cu ora 9.00, se va desfăşura faza pe companie, probele desfăşurându-se la următoarele locaţii: Parcul Tineretului, PT 149; Staţia DIF, Craiova, ieşirea spre Caracal; Staţia Craiova Sud, str. Victor Papilian, nr. 52 şi nu în ultimul rând, la Hotel Europeca.

“Este acel moment din an în care profesionalismul şi competiţia se îmbină şi ne oferă ocazia de a urmări specialiştii Distribuţie Oltenia în acţiune, în cursa către cea mai râvnită distincţie a carierei: Trofeul Electricianului. Sub o nouă identitate vizuală, specialiştii noştri vor participa cu aceeaşi determinare la ediţia cu numărul 38 a competiţiei profesionale Trofeul Electricianului-faza pe companie”, se precizează într-un comunicat de presă al Distribuţie Oltenia.

La această ediţie a competiţiei Trofeul Electricianului vor participa şi elevii Colegiului Energetic Craiova, beneficiari ai proiectului Ucenic Electrician şi debutanţi în cariera de electrician. Aceştia vor avea ocazia să îi vadă în plină acţiune pe specialiştii Distribuţie Oltenia şi să surprindă un moment cheie din viitorul pe care şi l-au ales.