Festivalierii sunt așteptațiîn standul ENGIE să se încarce cu energie

0
28

ENGIEcontinuă sezonul experiențelor culinare reinventate la Craiova (10-13 mai, Piața Mihai Viteazul), cu al doilea eveniment din seria Street Food Festival susținută de companie. ENGIE aduce festivalierilor, prin componenta de comunicare Rețete Reinventate,un stand cool și relaxant, în care se pot încărca cu energie și savura vată de zahăr șicocteiluri răcoritoare.

Vata de zahăr care te aduce înapoi în copilărie șicocteilurile răcoritoare cu gheață carbonică pot să fie savurate în tihnă de către toți*cei care le spun prietenilor de pe Facebook sau Instagram că se află în standul ENGIE. Produsele gratuite vor fi oferite în limita stocului disponibil, conform regulamentului care poate fi consultat în stand.Deliciile culinare suntcompletate de experiențe ludice, prin balansoare care atunci când sunt accesate de festivalieri produc energie cu care se pot încărca telefoanele mobile.

Prin participarea ca partener la Street Food Festival și componenta de comunicare Rețete Reinventate by ENGIE, compania și-a propus să aducă experiența clientului mai aproape de produsele sale –  gazşi  electricitate, nelipsite din fiecare casă pentru prepararea celor mai gustoase mese. ENGIE susține în acest an șapte evenimente din cadrul Street Food Festival, în Constanța, Craiova, Ploiești, Pitești, Brașov și București.

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,7 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au aproximativ 3.700 de angajaţi.