Horoscopul pentru mame, 8 Martie 2020: Surprize mari pentru cele trei zodii de foc

0
312

În ziua de 8 Martie, astrele le-au rezervat mamelor ce se află sub semnul focului mari surprize. Alături de Berbec, în triada de Foc, stau Leul şi Săgetătorul.

Horoscop 8 martie 2020. Berbec: Mama și femeia berbec are nevoie de mai multă afecțiune căci ea deși pare extrem de puternică, este foarte sensibilă pe interior. Își dorește un soț confident și mereu gata să-i asculte părerea. Îi place să se simtă dădăcită de partener.

Horoscop 8 martie 2020. Taur: Timp liber, relaxare și înfrumusețare pentru zodiile de pământ. Dacă la începutul zilei, mamele din această zodie își pierduseră speranța că ceva frumos se va întâmpla, la ora prânzului rămân singure, soțul  le face un cadou, iar preț de trei ore pleacă cu copilul în parc, timp în care taurii dau buzna la salonul preferat de înfrumusețare.

Horoscop 8 martie 2020. Gemeni: În sfârșit va sunt recunoscute meritele de soție și mamă perfectă, soacra dumneavoastră va face o vizită „surpriză” și vede cât de multă grijă aveți de nepotul și fiul ei. Mai mult decât atât, ea vă va oferii o mână de ajutor la treburile casnice.

Horoscop 8 martie 2020. Rac: Schimb util de informații și de experiențe cu vecina de la 4. Meniul zilei de 8 Martie este îmbogățit cu noile mâncăruri de care abia ați aflat. Mamele din zodia rac vor avea parte de momente minunate alături de fiicele lor.

Horoscop 8 martie 2020. Leu: Cariera femeilor leu va cunoaște un moment de vârf care merita sărbatorit alaturi de toată familia. Ai muncit, dar ai și așteptat să se așeze lucrurile pe un teren sigur , ai fost prudentă, nu te-ai bucurat înainte de vreme, ai fost precautp, iar acum în zi de sărbătoare tragi linia finală.

Horoscop 8 martie 2020. Fecioara: Fecioara vrea să primească flori și dulciuri, dar va primi în schimb o cină romantică de la partener.

Horoscop 8 martie 2020. Balanţa: Femeia balanță este răbdătoare și știe să-și aducă bărbatul în punctul în care-și dorește. Îi place să i se dezvăluie secrete produnde, așa că dacă vreți să o faceți fericită dragi domni nu ezitați să spuneți ce dorințe ascunse aveți.

Horoscop 8 martie 2020. Scorpion: În cazul tău, dimineața acestei zile de duminică vine la pachet cu unele cheltuieli pe care poate nu le-ai anticipat. Spre după-amiază, s-ar putea să te vezi cu niște persoane apropiate.

Horoscop 8 martie 2020. Săgetător: Săgetătoarele sunt în centrul universului azi. Trebuie să vă iubiți așa cum sunteți, să vă răsfățați cu tot ce e mai bun și mai frumos, să vă dedicați o zi doar pentru bucuria voastră. Este o zi în care vin către voi o mulțime de semnale de afecțiune, de laudă de la superiori și de prețuire marcate printr-o mărire de salariu.

Horoscop 8 martie 2020. Capricorn: Nu vă mai prefaceți că totul e în regulă, ca să scăpați mai repede de o responsabilitate, ci asumați-vă în totalitate sarcina care vă revine. Nu așteptați de la alții soluții pentru ca totul depinde numai de voi și vointa voastră. Nu mai amanați!

Horoscop 8 martie 2020. Vărsător:Nici ție nu îți va fi ușor să te împarți între pasiunile tale și planurile cu ceilalți ori între ceea ce ți-ai propus să faci cu persoana iubită și copilașii și angajamentele sociale cu prietenii.

Horoscop 8 martie 2020. Peşti: Noul membru al familiei vă dă de furcă cu firea rebelă. Încercaţi mai degrabă să fiţi flexibilă și să-i găsiţi un punct slab.